WERKEN BIJ NDSM FUSE

NDSM FUSE IS OPZOEK NAAR VRIJWILLIGERS

VACATURES

COMMUNICATIE-MEDEWERKER voor 4 uur in de week

Het betreft een vrijwillige functie

NDSM FUSE is de expositieruimte van en voor de kunstenaars en ambachtslieden uit de NDSM Loods in Amsterdam-Noord en faciliteert theatervoorstellingen, evenementen en initiatieven van kunstenaars van binnen en buiten de NDSM Loods.

Het programma van NDSM FUSE is in 3,5 jaar tijd een begrip bij kunstenaars en liefhebbers binnen en buiten Amsterdam. We verwelkomen al veel bezoekers die op zoek zijn naar kunst en cultuur. De komende jaren willen wij nog meer bezoekers de weg naar NDSM FUSE laten vinden.

Hiervoor zoeken wij een vrijwilliger die ons communicatiebeleid gaat vormgeven en uitvoeren. Kerntaken zijn het schrijven van teksten voor de website en de nieuwsbrief, het onderhouden van de social media, het leggen van contacten met de pers en het zoeken naar nieuwe wegen om meer bezoekers te trekken.

NDSM FUSE bestaat uit een klein team van gedreven kunstenaars en enthousiaste vrijwilligers met wie je nauw zult samenwerken.

Ben je geïnteresseerd?
Heb je enige ervaring met sociale media en het schrijven van teksten voor nieuwsbrieven en websites? Heb je nieuwe ideeën om onze doelgroepen te bereiken en veel nieuwe bezoekers te genereren? Sta je stevig genoeg in je schoenen om anderen te overtuigen van jouw ideeën? Heb je 4 uur tijd in de week om ons te helpen? Stuur dan een mail naar info@ndsm-fuse.eu t.a.v. Jolanda Lanslots.

En, ervaring met kunst en cultuur is een pré, maar absoluut geen vereiste.ADRES

NDSM-plein 29
1033 WC Amsterdam

CONTACT

E info@ndsm-fuse.eu
T +31 (0)6 21 50 61 13

Made with Mobirise - Try it