WUNDERKAMMER

EXPOSITIE   27.11   14:00-19:00   THE ORCHID AND THE WASP
LISTENING OUT OF THE WINDOW KIRSTIN SPRUIT 

Mobirise

Kirsten Spruit (1993, The Netherlands) is a designer and media artist. With a background in graphic design and strong inclination towards time-based media and writing, she explores issues relating to information (overload), (non)productivity and (spending) time.

Listening Out The Window will be a hybrid installation to be viewed (and listened to) in both the container of Orchid and the Wasp and on the website spendingti.me

EXPOSITIE   09.10 t/m 09.02.22   
WEATHERPROOF!
30 jaar WEATHER REPORT, een wereldwijd klimaatbestendig retrospectief

WEATHERPROOF! is een overzichtstentoonstelling van 30 jaar WEATHER REPORT, een steeds groter groeiende collectie vijfluiken van meer dan honderdvijftig beeldend kunstenaars uit alle windhoeken. weather-report.nl/artists

WEATHER REPORT ontstond vanuit de gevierendeelde reistekeningen van initiator en kunstenaar Rienke Enghardt, met in elke hoek een werk van een kunstenaar uit een verschillend continent die zij op haar reizen ontmoette. Sinds 1991 is zij onderweg om coalities van collega-kunstenaars uit alle continenten te smeden en in kunstwerken bij elkaar te brengen. De vijf werken gaan in hun nieuwe vorm verbindingen aan die verrassend en verbazingwekkend zijn; de correspondenties zijn hoopgevend, de blokkades zijn aangrijpend, het geheel altijd boeiend. Samen vormen ze een origineel beeld van wat steeds weer een nieuwe generatie kunstenaars heeft te bieden aan fascinatie, levenslust en verbeelding; van Mitrovica tot Hanoi, van Havana tot Tbilisi, van Gaza Stad tot Johannesburg.

De jubileumtentoonstelling WEATHERPROOF! waarin de 150 werken te zien zijn, is de aftrap van de WEATHER REPORT IN EUROPA TOUR die eindigt in oktober 2022 in Pristina, de hoofdstad van de jongste staat van Europa.

Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise

OPENINGSTIJDEN WUNDERKAMMER dagelijks tussen 8:00 en 18:00
Tijdens de IJ-HALLEN is NDSM FUSE toegankelijk via café-restaurant IJVER

TOEGANG GRATIS  - PAY WHAT YOU WISH -

ADRES

NDSM-plein 29
1033 WC Amsterdam

CONTACT

E info@ndsm-fuse.eu
T +31 (0)6 21 50 61 13

Mobirise web builder - Click now