WERKEN BIJ NDSM FUSE

NDSM FUSE IS OPZOEK NAAR VRIJWILLIGERS

VACATURES

SUPPOOSTEN voor 6 uur in de week

Het betreft een vrijwillige functie

Ben je geïnteresseerd in kunst, wil je kennismaken met kunstenaars en hun werk en heb je minimaal 6 uur in de week tijd om jezelf en anderen onder te dompelen in een van de hipste plekken van Amsterdam? Dan is dit plek voor jou!

NDSM FUSE is een onafhankelijke kunstvloer in Amsterdam-Noord. Op 1500m2 worden werken getoond van kunstenaars van de NDSM in combinatie met exposities, voorstellingen en evenementen van kunstenaars van buiten.

Als suppoost ben je het gezicht van NDSM FUSE. Je ontvangt de bezoekers, informeert ze over de exposities en je helpt mee in de NDSM FUSE SHOP waar kunstwerken en merchandise verkocht worden. Je waakt over de kunstwerken en zorgt dat de bezoeker zich uitgenodigd voelt om de interactieve kunstwerken uit te proberen. Daarnaast zorg je ervoor dat de ruimte netjes en representatief is.

Kennis en vaardigheden:

-  affiniteit met kunst

-  in staat om mensen aan te spreken en te enthousiasmeren

-  Engels en Nederlands sprekend

-  zelfstandig functionerend en kunnen anticiperen

Beloning
Je gaat samenwerken met een team van enthousiaste kunstenaars die de organisatie vrijwillig draaiend houden. Je hebt vrij toegang tot alle exposities, voorstellingen en evenementen.

We kijken naar je interesse en mogelijkheden. Heb je altijd al willen weten hoe een curator werkt, of heb je affiniteit met communicatie of met het opzetten van een winkel? Dan kunnen we kijken wat jou het beste ligt en of je een nog grotere bijdrage kan leveren aan NDSM FUSE.

Werktijden
Donderdag of Vrijdag van 12.00-18.00. NDSM FUSE is open van donderdag t/m zondag van 12.00-18.00. Het is mogelijk om diensten onderling te ruilen. Vaak is een suppoost twee keer 3 uur i.p.v. 6 uur achtereen aanwezig.

Heb je interesse? Stuur dan een mail met je motivatie naar Jolanda Lanslots   info@ndsm-fuse.eu

ADRES

NDSM-plein 29
1033 WC Amsterdam

CONTACT

E info@ndsm-fuse.eu
T +31 (0)6 21 50 61 13

WYSIWYG HTML Editor